Testimoniale

Ce spun pacienții?

Alice Bobleaca
Read More
Felicitări! Am avut și eu o operație de reconstructie mamara efectuata de dr. Zamfirescu la Clinica Zetta. Rezultatele sunt excepționale. Mult succes în continuare!
Alida Ristea
Read More
Multa munca si pasiune. Si pe langa toate acestea suflet. Asta este definita unui medic adevarat, este definitia pentru Dragos Zamfirescu
Alina Segarceanu
Read More
Minunat! Caracteristic echipei dr Zamfirescu să fie în frunte. Se pare că reușitele acestei minunate echipe sunt depăsite doar de propriile reușite. Felicitări!
Constanta Sandu
Read More
Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi, sunteți un înger trimis de Dumnezeu pe pământ ca să ajutați oamenii! Felicitări!
Crys Crys
Read More
Multumim Dl Doctor un om cu mâini de aur nu am cuvinte de ai Multumi .Am un băiețel de 8 ani care a fost operat de mai multe ori de către dl doctor Va multuimim si va dorim multa sanatate.
Dinu Liliana
Read More
Sunteti un om cu inima mare si un profesionist! Multumesc frumos pt tot ce ati facut pentru mine!
Domnita Iscru
Read More
Felicitări Dr. Dragos Zamfirescu! Umanitate, professionalism si performanță sunt doar câteva dintre calitățile care îl definesc ca fiind un medic de excepție
Giorgyna Giorgyna
Read More
Dl doctor a fost și este îngerul meu păzitor!!! Nu sunt cuvinte suficiente pentru mulțumire! Sunt pacienta Georgiana din Ploiesti !
Iuliana Vasile
Read More
Superr.....un sentiment minunat care nu poate fi exprimat în cuvinte! Asa am simțit și eu, o bucurie fără margini! Mulțumesc d-lui doctor Zamfirescu și întregii echipe!! Oameni minunați care îți redau încrederea în tine, calzi și modești!
Katalina Stepan
Read More
Dumnezeu sa va binecuvânteze ! Sunteți cei mai buni medici ! Nu voi uita niciodată fericirea copilului meu ! Mulțumită vouă ! Cei de la clinica Zeteta ! Dr. Dragoș Zamfirescu pt noi doctorul MINUNE!!!!
Mariana Marioara
Read More
Sa stai 12 ore cu microscopul la ochi (dr. Zamfirescu Dragos-sp. Floreasca) pentru o replantare de deget, însemnă mai mult decât migală, cunoastere si efort! Jos pălăria!
Domnita Iscru
Read More
Dr. Dragos Zamifrescu, cel mai bun doctor chirurg plastician din Romania! Operațiile reușite și seriozitatea îl definesc ca un adevărat profesionist! Felicitări
Camelia Oana
Read More
Dumnezeu lucrează prin oameni și lasă oameni speciali care poate ajuta oameni necăjiți ,.Doctorul Zamfirescu, este unul din acela.Multa sănătate și putere de muncă !!!!
Previous
Next