Informații despre consultații la Dr Dragoș Zamfirescu

Programul orientativ de consultatii al dr Zamfirescu este 17.30 – 20.30.

Principala activitate a dr Zamfirescu este cea chirurgicală si deoarece durata operațiilor este uneori greu de estimat cu exactitate, iar alteori pot apărea intraoperator situații imprevizibile sau greu previzibile (particularități anatomice, complicații anestezice sau chirurgicale etc) care prelungesc intervenția, există posibilitatea întârzierii/reprogramării consultațiilor.

Programul dr Zamfirescu este încărcat si durata de programare poate să fie uneori destul de lungă. Va încearcă sa găsească întotdeauna variante de a consulta pacienti care au probleme urgente oferind posibilitatea de consultatie in afara orelor de program. Astfel de cereri sunt notate de coordonatorii de pacienti si vor fi programate doar dupa ce sunt aprobate de dr Zamfirescu. Pentru aceste consultatii, tariful este mai mare fata de cele obișnuite (vezi tabelul).

In prima vineri din fiecare luna dr Zamfirescu acorda consultatii gratuite probono pacienților înscriși la consultatii de chirurgie reconstructiva prin Asociația Zetta sau direct prin site-ul dr Zamfirescu.

Consultația inițială  

In cadrul consultației inițiale pacientul își va prezenta dorințele precum si situația medicala. Pe parcursul consultației dr Zamfirescu vă va examina în amănunt, vă va explica și va discuta pe larg posibilitățile chirurgicale sau nechirurgicale, rezultatele predictibile realiste, evoluția și îngrijirile postoperatorii, precum si complicațiile posibile, astfel încât dumneavoastră sa înțelegeți cât mai bine toate implicațiile unei astfel de intervenții și să puteți lua o decizie finală foarte bine informat/ă.

Considerăm că procesul de informare al unui pacient este foarte important din toate punctele de vedere, în special pentru ca acesta să aibă așteptări realiste asupra rezultatului postoperator. De aceea încurajăm pacienții să ia decizia finală după minim 2 consultații sau după o perioada de analiza (“cool off”) de minim 2 săptămâni.

Încercați sa lămuriți cat mai multe din întrebările nemedicale cu una dintre coordonatoarele de pacienti sau asistentele medicale ale dl doctor, astfel încat toata durata consultatiei cu dr Zamfirescu sa poate fi despre actul medical.

Vă rugăm să luați în considerare că depăsirea duratei consultației dumneavoastra peste intervalul programat înseamnă întârzierea programărilor următorilor pacienti si perturbarea întregului program.

Este în interesul dumneavoastra să încercați să găsiți raspuns la întrebările principale in timpul discuției cu dr Zamfirescu, iar dacă apare situatia în care mai aveti nelămuriri la sfârșitul perioadei dedicate, să reveniți la o a doua consultatie.

Pacientul va primi, dacă este cazul, recomandări de analize medicale, sau investigații paraclinice suplimentare.

Asistentele de cabinet ale dl doctor ii vor prezenta pacientului o estimare inițială a costurilor intervenției, cu precizarea ca prețul final va fi stabilit dupa analiza multidisciplinară a tuturor datelor medicale si stabilirea riscurilor si dificultăților chirurgicale, medicale si anestezice.

Lista de preturi pentru consultațiile la dr Dragos Zamfirescu

Prețul se stabilește in funcție de durata efectiva petrecută de către pacient in consultație in cabinetul dr Zamfirescu:

 Durata

Cost Consultatie

Consultație de urgență sau peste program* (înainte de 8.30, după 19.30 și sâmbăta)

10 min 

175 Ron

250 Ron

10-14 min

225 Ron

325 Ron

15-19 min

275 Ron

450 Ron

20-29 min

375 Ron

500 Ron

30-39 min

450 Ron

40-49 min

525 Ron

50-60 min

600 Ron

Depașirea cu 10/ 20 minute a duratei consultației se plătește cu 100/ 200 RON.

* Consultațiile de urgenta sau in afara orelor de program ale dr Zamfirescu se confirma doar dupa ce dr Zamfirescu își da acordul (in funcție de disponibilitate si de programul sau personal)